+30 26840 24787
ΕΤΑΙΡΕΙΑ

PATSIS ALUMINIUM CONSTRUCTIONS

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινά το 1970 με τον ιδρυτή της ΠΑΤΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ να εργάζεται για μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες συστημάτων αλουμινίου στη Γερμανία  Hueck GmbH & Co. Το 1976 αναλαμβάνει κύρια θέση στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων όπου θα παραμείνει έως το 1982. Το 1983 πραγματοποιεί στην Ελλάδα την ίδρυση της εταιρείας του. Η άριστη τεχνική κατάρτιση, η επιθυμία για ολοκληρωμένα δομικά προιόντα και οι στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου είχαν ως αποτέλεσμα την ανάδειξη της εταιρείας ως μία από τις καλύτερες και αναγνωρίσιμες στο χώρο των κατασκευών.

Η ανάθεση κατασκευής μερικών απο τα σημαντικότερα έργα της περιοχής μας καθώς και οι επιτυχείς συνεργασίες μας στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο για τη συνεχή και ποιοτική βελτίωση των προϊόντων μας.

Η εταιρεία μας λειτουργεί σε στεγασμένο χώρο 1.000 τετραγωνικών μέτρων με χρήση σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού. Κατέχουμε όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά κατασκευής και λειτουργίας συστημάτων αλουμινίου και μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου, καθώς και με ειδικά συστήματα σχεδιασμένα από εμάς, κατασκευάζουμε και προωθούμε άριστες πιστοποιημένες κατασκευές διαχρονικής αξίας...

 

Υπολογισμός Ενεργειακής Απόδοσης
Μάθετε άμεσα την ενεργειακή απόδοση της οικίας σας