+30 26840 24787
ΝΕΑ

Νέο πρόγραμμα ''Εξοικονομώ Κατ'Οίκον 2018''

Τέλη Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα '' Εξοικονόμηση Κατ'οίκον ΙΙ '' σύμφωνα με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας .

Το νέο πρόγραμμα είναι ευκαιρία να αναβαθμίσετε ενεργειακά τα κουφώματά σας , με συγχρηματοδότηση του κόστους .

Η εταιρεία μας με πολύχρονη εμπειρία στο ''Εξοικονόμηση Κατ'Οίκον '' και στις ενεργειακές αναβαθμίσεις κουφωμάτων σε κτήρια και μονοκατοικίες  , μπορεί να σας ενημερώσει για όλα τα νέα συστήματα κουφωμάτων για τη σωστή ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας σας .

 

Η αντικατάσταση κουφωμάτων είναι από τις σημαντικότερες εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση  του σπιτιού . Συνίσταται φυσικά  η τοποθέτηση θερμομονωτικών κουφωμάτων με διπλούς ή τριπλούς ενεργειακόυς υαλοπίνακες , ενώ μπορεί να γίνει  η αλλαγή μόνο του υαλοπίνακα εφόσον είναι αρκετή για την ενεργειακή αναβάθμιση . Παράλληλες εργασίες είναι η αντικατάσταση εξώθυρας σε μονοκατοικία , κουφώματα κλιμακοστασίου , και συστήματα σκίασης ( ρολλά - πατζούρια κλπ ) .

 

Η εταιρία μας συνεργάζεται με έμπειρους Μηχανικούς - Ενεργειακούς επιθεωρητές και μπορούμε να σας κατευθύνουμε ακόμη και από τα πρώτα στάδια της αίτησής σας για την υπαγωγή στο πρόγραμμα .

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία 

Υπολογισμός Ενεργειακής Απόδοσης
Μάθετε άμεσα την ενεργειακή απόδοση της οικίας σας